Diensten

Ontwerp

Als architect voeg ik esthetiek, functionaliteit en uw wensen samen in een ontwerp. Aangename leefruimtes creëren die passen bij de woonstijl van mijn opdrachtgevers is mijn ambitie. En ik zorg uiteraard voor een degelijk en technisch haalbaar ontwerp.

Interieur

De sfeer, stijl en afwerking van uw huis zijn bepalend voor het ontwerp. Ik denk met u mee over materialen en details waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Meubels, keukens en badkamers kunnen voor u op maat worden ontworpen.

3D Impressies

Tijdens de ontwerpfase kan ik impressies of maquettes maken om u te helpen bij het maken van keuzes. Deze impressies geven naast de plattegronden, doorsneden en geveltekeningen een goed beeld van het beoogde eindresultaat.

Advies

Een bouwproject kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Er komt veel bij kijken, wellicht meer dan u vooraf voorziet. Tijdens de planvorming kan ik u adviseren over de haalbaarheid en kosten. Op een persoonlijke manier en met veel aandacht help ik u bij uw project.

Voorbereiding

Een mooi eindresultaat en een strak verlopen verbouwing bereik je met een goede voorbereiding. Naast de tekeningen voor de uitvoer maak ik een omschrijving van de werkzaamheden. Samen vormt dit een duidelijke basis voor afspraken tussen u en de aannemer.

Realisatie

Vooraf en tijdens de verbouwing overleg ik regelmatig met de uitvoerders. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw ontwerp wordt gerealiseerd zoals u verwacht. Ik help u met de bouwbegeleiding en ben vaak op de bouwplaats te vinden.

Vergunningen

Wanneer een vergunning voor uw verbouwing nodig is kan ik u daarbij helpen. Ik lever de benodigde tekeningen en doe de aanvraag samen met u. Voor berekeningen van constructieve wijzigingen in uw huis raadpleeg ik een ingenieursbureau waar ik mee samenwerk.